خدمات ساخت بازی موبایل

استودیو ماناتاز ارائه دهنده ی کامل ترین خدمات بازی سازی، انیمیشن و تبلیغات می باشد که پر بارترین رزومه ی آن در زمینه ی بازی های موبایلی است.
ساخت بازی های موبایلی توسط ماناتاز در سیستم عامل های اندروید و ios، بدون محدودیت در انتشار انجام می شود.
ماناتاز تیم توسعه دهنده ی یونیتی و آنریل انجین را برای ساخت بازی های موبایلی داشته و با توجه به عدم محدودیت تیم توسعه وابسته به نیاز پروژه تکنولوژی انتخاب می شود.
ساخت و توسعه ی بازی های موبایلی در تمامی سبک های معمایی و هایپر کژوال تا استراتژی و اکشن توسط تیم ما به بهترین شکل ممکن انجام خواهد شد.

سیستم عامل های توسعه ی ما

ساخت بازی اندروید
کراس پلتفرم

با خروجی بازی موبایلی به صورت کراس پلتفرم برای دو سیستم عامل اندروید و ios هر دو مخاطبان هدف اندروید و ios را به صورت یکجا داشته و از آن ها درآمدزایی کنید.

اندروید

طبق آمار سیستم عامل اندروید بیشترین میزان مخاطبان را در سرتاسر جهان نسبت به هر سیستم عامل دیگری دارد؛ و اولین و مهم ترین سیستم عامل برای موبایل محسوب می شود.

ساخت بازی کراس پلتفرم
IOS

پس از بررسی مقاله ی درآمد بازی های موبایلی به این نتیجه رسیدیم که کاربران IOS نسبت به کاربران اندروید ثروتمندتر بوده و پول بیشتری را در بازی ها پرداخت می کنند؛ به همین علت از دست دادن این کاربران می تواند همراه با تغییرات مهمی در درآمدزایی بازی باشد.

فرایند ساخت بازی های موبایلی

فرایند ساخت بازی های موبایلی

تکنولوژی های مورد استفاده

ماناتاز بدون محدودیت در ساخت بازی

نمونه کارهای بازی سازی

توسعه بازی از ایده پردازی و سناریو نویسی تا ساخت، انتشار و خدمات مارکتینگ

کارکتر بازی battle of eternal

آخرین پروژه ی انجام شده

شوتر اول شخص ماناتاز

این بازی از بزرگ ترین پروژه های ماناتاز در سبک fps آرنا شوتر می باشد.
مشابه بازی هایی مانند Over Watch و Team Fortness اما برای اولین بار در خاورمیانه برای موبایل با یک گرافیک اسپای فای انتشار پیدا خواهد کرد.
تا به الان تنها فاز ۱ این پروژه تکمیل شده است که شامل یک مود بازی Free for all، یک مپ، تعداد محدود اسلحه، کارکتر و آیتم های ویژه است.
در فاز ۳ این پروژه که در حال پیاده سازی است؛ بخش های مربوط به مپ، اسلحه ها، کارکترها، ui و مودهای بیشتری از گیم پلی پیاده سازی خواهد شد.

محبوبیت و درآمد بازی های موبایلی

بازی های موبایلی از لحاظ درآمدی سهم ۵۱ درصدی کل بازار را بر عهده دارند؛ به این معنا که ۵۱ درصد از درآمد مربوط به تمامی بازی های جهان از دیوایز موبایل می آید.
این نشان دهنده ی این است که تعداد کاربران موبایل از هر پلتفرم دیگری مانند پی سی، کنسول و … نیز بیشتر است؛ زیراکه امروزه کمتر کسی را خواهید دید که تلفن همراه برای بازی کردن نداشته باشد.
بازی های موبایلی تا پایان سال ۲۰۲۱ که پر درآمدترین سال بازی های موبایلی بوده است نزدیک به ۹۰ میلیارد دلار درآمد داشته اند.
بازار بازی های موبایلی در ایران نیز نسبت به هر دیوایز دیگری از درآمد و محبویت بالاتری برخوردار است؛ زیراکه هزینه ی توسعه ی بازی های موبایلی نسبت به هزینه ی توسعه ی بازی های کنسولی کمتر می باشد و طبق توضیحات گفته شده از مخاطبان بالاتری برخوردار بوده و متدهای درآمدزایی بیشتری را نیز پوشش می دهند.
اما دلیل مهم دیگر در تکنولوژی ساخت این بازی ها نیز می باشد.
بازی های موبایلی در مقایسه با بازی های PC، کنسولی یا VR پیچیدگی های کمتری در تکنولوژی ساخت خود دارند و در نتیجه برای توسعه دهندگان مسیر هموارتری را در مارکت داخلی خواهند داشت.
طبق آمار کافه بازار، درآمد بازی ها تا پایان سال ۹۹ حدود ۷۵۸ میلیارد تومان بوده است که قطعا تا پایان سال ۱۴۰۲ این رقم به بالای ۹۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید.

پیشنهاد می کنیم برای درک بهتر راه های درآمدزایی از بازی های موبایلی، درآمد بازی های موبایلی در مارکت جهانی و درآمد بازی های موبایلی در مارکت داخلی از سه مقاله ی زیر دیدن کنید.

دولوپر بازی

 

در ساخت بازی موبایل معمولا متداول ترین موتوری که مورد استفاده قرار می گیرد، موتور بازی سازی یونیتی بوده و به همین خاطر برای طراحی بازی موبایل از دولوپر یونیتی برای برنامه نویسی سمت سرور و کلاینت بازی استفاده می شود.
همچنین در کنار دولوپر، بک اند کار مسلط به Asp.Net Core برای نوشتن منطق بازی نیز در توسعه بازی های موبایل وجود دارد.

2D/3D آرتیست

 

وابسته به اینکه پروژه بازی موبایلی، سه بعدی یا دو بعدی باشد، به آرتیست های دو بعدی یا سه بعدی برای طراحی تمامی asset های بازی شامل: محیط، کارکتر، آبجکت ها و … نیاز است.

UI/UX

 

طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری مربوط به بازی با UI/UX کار است.
UI/UX کار باید در ابتدای پروژه UX کامل پروژه و دسترسی های آن را برای اعضای تیم مشخص کند و پس از آن شروع به پیاده سازی رابط کاربری تک به تک صفحات بکند.

تیم لازم برای توسعه بازی موبایل

تیم ساخت بازی موبایل

گیم دیزاینر و مدیر تیم

 

در استودیو بازی سازی ماناتاز، گیم دیزاینر سه فعالیت اصلی را انجام می دهد.
۱- تنظیم سناریو و داکیومنت بازی
۲- مدیریت تیم و سازماندهی آن ها در جهت ارائه ی بهترین خروجی
۳- تست و کنترل کیفیت بازی

انیماتور

 

وظیفه ی ساخت انیمیشن های مربوط به بازی به صورت دو بعدی یا سه بعدی وابسته به سبک گرافیکی بازی، با انیماتور است.
انیماتور علاوه بر ساخت انیمیشن های کارکتر، محیط و آبجکت، معمولا به دولوپر برای ساخت VFX ها نیز کمک می کند.

بازاریاب آنلاین

 

در نهایت و پس از آماده شدن بازی و گذر از مرحله ی پری لانچ و انجام تست های لازم بر روی آن، نوبت به انتشار بازی در مارکت های مورد نظر می باشد که در این مرحله تیم مارکتینگ ماناتاز به بازی شما برای افزایش میزان نصب و کاربران فعال چه در مارکت های داخلی و چه مارکت های بین الملی کمک خواهد کرد.

پیش به سوی ساخت بازی

تماس با ما

شماره تماس های شرکت

۰۲۱-۲۸۴۲۵۸۸۴

۰۳۱-۳۴۵۰۰۳۰۰

ارتباط با پشتیبانی ۲۴ ساعته در واتس اپ

شماره پشتیبانی

۵۸۸۴ ۵۴۸ ۰۹۱۳

آدرس

آدرس : شعبه ۱ : اصفهان – خیابان ابوریحان بیرونی – خیابان شاهپسند | شعبه ۲ : اصفهان – میدان آزادی – مرکز نوآوری صنایع سرگرمی

سوالات متداول

پاسخ های ماناتاز با توجه به سوالات متداول شما کاربران عزیز

تا زمانیکه سناریو و داکیومنت دقیق بازی مشخص نشود؛ نمی توان تعرفه ی دقیق و درستی را از بازی ارائه داد.
اما برای آشنایی با تعرفه های حدودی بر اساس سبک بازی ها می توانید از برگه ی تعرفه ی بازی دیدن کنید.

به درآمد رسیدن بازی به عوامل خیلی زیادی بستگی دارد که از مهم ترین آن ها کیفیت خود بازی و پتانسیل آن برای درآمدزایی است.
اگر بازی از کیفیت خوبی برخوردار نباشد، به هر میزانی که برای بازی تبلیغات شود، بازی نتیجه ی مطلوب حاصل نخواهد شد.
پس از اطمینان از کیفیت اقتصاد بازی و میزان هزینه ای که برای تبلیغات می شود از اهمیت بالایی برخوردار است؛ که برای درک آن می توانید به مقاله ی بودجه ی تبلیغات و بازی بروید.

پاسخ به این سوال نیز به صورت کاملا تقریبی و حدودی بوده اما برای توضیحات کامل آن شما را دعوت به خواندن مقاله ی درآمد تبلیغات درون برنامه ای خواهیم کرد.

تبلیغات یک بازی موبالی را با حداقل ۵ میلیون تومان می توان شروع کرد و تا بالای ۱۰۰ میلیون تومان نیز می توان افزایش داد.
بودجه ی تبلیغات نیز یک مورد کاملا متقابل با پلتفرم های هدف برای تبلیغات و میزان سختی رقبای شما می باشد.
به عنوان مثال یک تبلیغات ایده آن در کافه بازار را برای افزایش میزان پلیر ها می توان با ۵ تا ۱۰ میلیون تومان شروع کرد و تا ۵۰ میلیون تومان نتایج خیلی خوبی را گرفت.

اولیت اول انتخاب متد درآمدزایی از بازی نیست بلکه اولویت اول ارائه ی یک بازی با کیفیت به مارکت است؛
زمانیکه بازی از کیفیت خوبی برخوردار باشد؛ ماناتاز کامل ترین مشاوره را در زمینه ی اقتصاد استاندارد برای بازی می دهد.