خدمات ساخت بازی pc

استودیو ماناتاز قدرت گرافیکی بازی های خود را در پلتفرم pc به نمایش خواهد گذاشت.
مهم ترین شاخصه و اهمیت ساخت بازی pc در عدم محدودیت در گرافیک و حجم بازی می باشد؛ به همین خاطر همیشه توسعه بازی های pc از لحاظ بهینه سازی چالش کمتری را نسبت به ساخت بازی های موبایل داشته است.
اما قطعا از لحاظ هزینه بری، زمان پیاده سازی و منابع لازم برای پیاده سازی بازی های پی سی به مراتب نسبت به سایر بازی ها سرمایه گذاری بیشتری را نیاز دارد.
با توجه به بازار رقابتی کمتر pc نسبت به موبایل در داخل کشور، شانس موفقیت توسعه بازی برای این پلتفرم در صورتیکه بازی از کیفیت بالایی برخوردار باشد، بسیار بالا است.
ماناتاز تیم توسعه دهنده ی یونیتی و آنریل انجین را برای ساخت بازی های pc داشته و با توجه به عدم محدودیت تیم توسعه وابسته به نیاز پروژه تکنولوژی انتخاب می شود.
ساخت و توسعه ی بازی های pc در تمامی سبک های اکشن، شوتر، ماجراجویی، استراتژی و … با تیم فنی- مهندسی ماناتاز انجام می شود.

سه سبک متداول برای بازی های pc

سبک اکشن و زیر مجموعه ها

قطعا بیشترین تعداد بازی های PC که در بازار می بینیم از همین دسته بندی می باشد.
این دسته بندی شامل زیر مجموعه های اکش شوتر مانند کالاف دیوتی، اکشن ماجراجویی مانند Tomb Rider و اکشن مبارزه ای مانند Mortal Kombat می باشد.

سبک Open World

Open World یکی از سخت ترین و پر چالش ترین سبک های بازی سازی می باشد.
بازی های جهان باز به علت حجم دیتای بالایی که دارند، می توانند برای کنسول و پی سی گزینه ی بسیار مناسبی باشند.
مثال این سبک بازی مانند Elden Ring می باشد که توانست عنوان بهترین بازی سال ۲۰۲۲ را نیز از آن خود کند.

RPG

بازی های نقش آفرینی از دسته بازی هایی هستند که می توانند در هر کدام از دسته بندی ها قرار بگیرند؛ اما ما شاخص ترین عناوین rpg مانند سری بازی های Wicher یا Fallout را در پلتفرم های pc و کنسول داریم.
در بازی های Rpg گسترده تر وارد سبک های ترکیبی مانند MMORPG خواهیم شد.

فرایند ساخت بازی های PC

فرایند ساخت بازی های موبایلی

تکنولوژی های مورد استفاده

ماناتاز بدون محدودیت در ساخت بازی

نمونه کارهای بازی سازی

ساخت بازی از ایده پردازی و سناریو نویسی تا ساخت، انتشار و خدمات مارکتینگ

محبوبیت و درآمد بازی های PC

همانطور که در بالا به آن اشاره شد مهم ترین شاخصه ی بازی های pc در عدم محدودیت گرافیکی و حجم دیتا می باشد.
حجم مخاطبان و درآمد بازی های پی سی نسبت به پلتفرم موبایل کمتر است اما مشخصا پی سی پلیرهای جدی تر و هدفمندتری را دارد.
یک پلیر پی سی نسبت به پلیر سایر پلتفرم ها به شدت وفادارتر و چرخه ی عمر بالاتری را در بازی طی می کند؛ زیراکه نصب بازی های پی سی به راحتی بازی های موبایل نبوده و مهم تر از آن اینکه اکثریت بازی های pc به صورت پولی و قابل خرید می باشند.

همانطور که حدس زدید، متداول ترین و اصلی ترین متد درآمدزایی بازی های pc از فروش مستقیم بازی است.
این فروش بازی می تواند به شکل متداول آن در مارکت هایی مانند Steam باشد و یا حتی می تواند به صورت نسخه ی فیزیکی روانه ی بازار شود؛ که البته الان دیگر این روش منسوخ شده و تقریبا تمامی بازی های pc از طریق مارکت های اختصاصی خود استودیو و یا مارکت های عمومی مانند Steam به فروش می رسند.

البته بازی های پی سی می توانند از سایر متدهای درآمدزایی بازی مانند پرداخت های درون برنامه ای یا Battle Pass هم استفاده کنند، که خیلی از آن ها نیز استفاده می کنند.
به طور متوسط، یک بازی رایانه triple-A حدود ۶۰ دلار قیمت دارد، در حالی که بازی‌های مستقل معمولا بین 30 تا 40 دلار برای هر عنوان قیمت دارند. (با تعرفه های بازی سازی در خارج از کشور آشنا شوید.)
البته، توسعه‌دهندگان/ناشران در نهایت بهترین استراتژی قیمت‌گذاری مناسب بازی‌هایشان را با نسخه‌های مختلف که معمولاً با قیمت‌های بالاتر فروخته می‌شوند، انتخاب خواهند کرد.

پیشنهاد می کنیم برای درک بهتر راه های درآمدزایی pc از مقاله ی زیر دیدن کنید.

درآمد بازی های pc

دولوپر بازی

 

در ساخت بازی pc از هر دو موتور یونیتی و آنریل انجین استفاده می شود، اما به علت قدرت گرافیکی بالای آنریل انجین استفاده از آن برای ساخت بازی های پی سی متداول تر است.
همچنین در صورت آنلاین بودن بازی در کنار دولوپر، بک اند کار مسلط به Asp.Net Core برای نوشتن منطق بازی نیز در توسعه بازی های پی سی وجود دارد.

2D/3D آرتیست

 

وابسته به اینکه پروژه بازی pc، سه بعدی یا دو بعدی باشد، به آرتیست های دو بعدی یا سه بعدی برای طراحی تمامی asset های بازی شامل: محیط، کارکتر، آبجکت ها و … نیاز است.

UI/UX

 

طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری مربوط به بازی با UI/UX کار است.
UI/UX کار باید در ابتدای پروژه UX کامل پروژه و دسترسی های آن را برای اعضای تیم مشخص کند و پس از آن شروع به پیاده سازی رابط کاربری تک به تک صفحات بکند.

تیم لازم برای توسعه بازی موبایل

تیم توسعه بازی های کامپیوتری

گیم دیزاینر و مدیر تیم

 

در استودیو بازی سازی ماناتاز، گیم دیزاینر برای طراحی بازی pc چهار فعالیت اصلی را انجام می دهد.
۱- تنظیم سناریو و داکیومنت بازی
۲- لول دیزاین و تنظیم بالانس بازی
۳- مدیریت تیم و سازماندهی آن ها در جهت ارائه ی بهترین خروجی
۴- تست و کنترل کیفیت بازی

انیماتور

 

وظیفه ی ساخت انیمیشن های مربوط به بازی به صورت دو بعدی یا سه بعدی وابسته به سبک گرافیکی بازی، با انیماتور است.
انیماتور علاوه بر ساخت انیمیشن های کارکتر، محیط و آبجکت، معمولا به دولوپر برای ساخت VFX ها نیز کمک می کند.
در بازی های pc واقع گرایانه در این مرحله از تکنولوژی موشن کپچر نیز استفاده خواهد شد.

بازاریاب آنلاین

 

در نهایت و پس از آماده شدن بازی و گذر از مرحله ی پری لانچ و انجام تست های لازم بر روی آن، نوبت به انتشار بازی در مارکت های اختصاصی یا عمومی مورد نظر می باشد؛ که در این مرحله تیم مارکتینگ ماناتاز به بازی شما برای افزایش میزان فروش چه در مارکت های عمومی و چه اختصاصی کمک خواهد کرد.

پیش به سوی ساخت بازی

تماس با ما

شماره تماس های شرکت

۰۲۱-۲۸۴۲۵۸۸۴

۰۳۱-۳۴۵۰۰۳۰۰

ارتباط با پشتیبانی ۲۴ ساعته در واتس اپ

شماره پشتیبانی

۵۸۸۴ ۵۴۸ ۰۹۱۳

آدرس

آدرس : شعبه ۱ : اصفهان – خیابان ابوریحان بیرونی – خیابان شاهپسند | شعبه ۲ : اصفهان – میدان آزادی – مرکز نوآوری صنایع سرگرمی

سوالات متداول

پاسخ های ماناتاز با توجه به سوالات متداول شما کاربران عزیز

تا زمانیکه سناریو و داکیومنت دقیق بازی مشخص نشود؛ نمی توان تعرفه ی دقیق و درستی را از بازی ارائه داد.
برای آشنایی با تعرفه های حدودی بر اساس سبک بازی ها می توانید از برگه ی تعرفه ی بازی دیدن کنید؛ اما این نکته را در نظر داشته باشید که تعرفه ها بر اساس بازی های موبایلی می باشد و برای بازی های پی سی با توجه به اینکه کیفیت گرافیکی بازی باید به شکل قابل توجهی بالاتر باشد، قطعا بودجه ی ساخت بالاتر است.

اگر قصد انتشار و تبلیغات گسترده ای برای بازی در داخل کشور داشته باشید، بازی نیازمند تهیه ی مجوز نشر از بنیاد ملی بازی های رایانه ای می باشد.

قطعا بهترین مارکت برای انتشار بازی pc، مارکت استیم می باشد.
اما در استیم شما باید یک درصدی از فروش بازی را به استیم بدهید؛ به همین خاطر ممکن است مارکت اختصاصی را داشته باشید که از لحاظ مارکتینگ و تعداد مخاطبان در سطح بالایی باشد؛ در همچین موقعیتی می توانید از مارکت اختصاصی خود نیز استفاده کنید.

در ابتدای این صفحه اشاره ای به این موضوع داشتیم.
معمولا بازی های کوچک در سبک های هایپر کژوال، معمایی یا تخته ای برای پی سی ساخته نمی شوند؛ زیراکه بهترین پلتفرم برای این بازی ها موبایل است.
انتخاب pc در زمانی عاقلانه است که شما قصد ارائه ی یک بازی سنگین و با گرافیک بالا در سبک های اکشن تا rpg داشته باشید.

بله؛ به عنوان مثال شما می توانید یک بازی pc را برای موبایل نیز انتشار دهید؛ اما اینکار به این سادگی نیست.
انتشار یک بازی پی سی برای پلتفرم دیگری مانند موبایل نیاز به بهینه سازی ها و ریدیزاین های بسیار سنگین و زمانبر دارد؛ زیراکه همانطور که گفته شد حجم و گرافیک یک بازی پی سی با یک بازی موبایلی به هیچ عنوان یکسان نبوده و خروجی آن برای پلتفرم های دیگر، پروژه ای مجزا در نظر گرفته می شود.